STYRELSE 

Ordförande
Ordförande

Camilla Stenberg

070-7304734 

Det är jag som är Camilla, här med min hund Mi-Jos Nyktra, en häftig schäfer tjej född 2016. Vi tränar och har som mål att komma ut på en Ipo tävling i framtiden, men resan dit är lång.

Vi gillar att vara på klubben och träna men även för att umgås och ha trevligt med andra, vi hoppas på ett härligt 2018 med mycket aktiviteter och bra kamratskap tillsammans med dem som delar vårt hundintresse. Hoppas vi ses.

Vice Ordförande
Vice Ordförande

Mi Nilsson

web@västerviksbk.se

0708 863656

Jobbar med hund på heltid i min butik och webshop Jami Hundsport. Jag har varit medlem i brukshundklubben sen 1978, då jag skaffade min första egna hund. Jag är domare, instruktör och uppfödare av rasen briard under kennelprefixet O'Lydia. Tävlar och tränar spår och agility, med briarderna Stina och Sockan. Är nyfiken på ALLT som har med hund att göra, och har testat det mesta. Hoppas att alla ska känna sig lika välkomna när de kommer till klubben som jag gjorde första gången för 40 år sedan. 

sekreterare
sekreterare

Mona Bishop

070-2933384 

Kassör 
Kassör 

Jeanett Andersson

kassor.vasterviksbk@gmail.com

076-3373676

 Info kommer !


Ledamot
Ledamot

Anita Lööf

070-3831748

Felicia Stansert- Suppleant
Felicia Stansert- Suppleant

Felicia Stansert
072-3341302


Det är jag som är Felicia och på bild ser ni min aussie Envy. Jag arbetar som platschef och grupptränare på gym och är utbildad PT. Just nu är jag dock mammaledig. Jag skaffade min första egna hund för 3 år sedan och gick i samband med det med i brukshundsklubben. Jag är riktigt nördig i hundraser och hundars beteende samt rehab. Med min aussie tävlar jag i Rallylydnad & Nosework och har som mål att även starta i agility! 

Agneta Sundin - suppleant
Agneta Sundin - suppleant

Agneta Sundin

agnetasundin1@gmail.com
0703628815

Revisorer
Revisorer

Revisorer

Mats Pettersson

Nils Berglund

Valberedning
Valberedning

Valberedning

Anna Mild Ackrell
Johanna Habbe

Lisa Alm