STYRELSE 

Ordförande
Ordförande

Camilla Stenberg

070-7304734 

Det är jag som är Camilla, här med min hund Mi-Jos Nyktra, en häftig schäfer tjej född 2016. Vi tränar och har som mål att komma ut på en Ipo tävling i framtiden, men resan dit är lång.

Vi gillar att vara på klubben och träna men även för att umgås och ha trevligt med andra, vi hoppas på ett härligt 2018 med mycket aktiviteter och bra kamratskap tillsammans med dem som delar vårt hundintresse. Hoppas vi ses.

Vice Ordförande
Vice Ordförande

Mi Nilsson

web@västerviksbk.se

0708 863656

Jobbar med hund på heltid i min butik och webshop Jami Hundsport. Jag har varit medlem i brukshundklubben sen 1978, då jag skaffade min första egna hund. Jag är domare, instruktör och uppfödare av rasen briard under kennelprefixet O'Lydia. Tävlar och tränar spår och agility, just nu med briarden Stina. Är nyfiken på ALLT som har med hund att göra, och har testat det mesta. Hoppas att alla ska känna sig lika välkomna när de kommer till klubben som jag gjorde första gången för 40 år sedan. 

Ledamot
Ledamot

Mona Bishop

070-2933384 

Kassör och Sekreterare
Kassör och Sekreterare

Madeleine Björnskiöld 

kassor@västerviksbk.se
noseworkvastervik@gmail.com

0706285096

 Hej det är jag som är Madde. Jag har 2 Border Collie. Yatzy som är 12 år och hon har tävlat i Agility klass 3 och förhoppningsvis ska hon få starta i Nosework, och Blue Lagoon Miki 3 år och som ska börja tävla i Nosework så småningom. Jag hoppas att klubben utvecklas under 2022 nu när Corona förhoppningsvis snart ligger bakom oss. Både när det gäller aktiviteter och många nya medlemmar. Vi ska träna hund och ha trevligt med en god stämning på klubben. Så till dig som inte är medlem, kom och häng med i ett trevligt hundgäng


Ledamot
Ledamot

Anita Lööf

070-3831748

Ewa Nilzén suppleant
Ewa Nilzén suppleant

Ewa Nilzén


072 5065050


Bild saknas- ledamot
Bild saknas- ledamot

Agneta Sundin

agnetasundin1@gmail.com
0703628815

Revisorer
Revisorer

Revisorer

Mats Pettersson

Nils Berglund

Valberedning
Valberedning

Valberedning

Anna Mild Ackrell
Johanna Habbe

Lisa Alm